top of page

Onze Vereniging

De vereniging Unitas, lid van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie), is in 1967 ontstaan uit de fusie van de verenigingen Eendracht en Achillitas. Unitas is een fanatieke vereniging voor jong en oud! Naast de aangeboden lessen bieden wij als vereniging ook leuke uitjes om bijvoorbeeld een seizoen te openen of te sluiten. Wedstrijden worden geboden maar ben jij meer een recreatieve sporter dan is het ook geen probleem!

Ons team.png

Unitas Doesburg wordt geleid door een mooie groep enthousiaste bestuursleden en leiding. Samen zetten zij zich in om diverse sporten aan te kunnen bieden voor alle leeftijden. Maar naast het aanbieden van sporten zet onze leiding en bestuur zich in voor wedstrijden, extra activiteiten, social media en vele leuke andere extra's binnen de vereniging. Onze leiding is gemotiveerd en zijn zeer gekwalificeerd om voor onze groepen te staan.  

Ook kennen we een aantal kwalificaties als vereniging. Zo hebben wij het keurmerk voor het nijntje Beweegdiploma en zijn wij erkend leerbedrijf.

Kennismaken met onze vrijwilligers? Kijk dan bij:

Keurmerken
beweegdiploma.png

Nijntje Beweegdiploma

 

Het Nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.

 

In de lessen van het Nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen. 

Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie! 

Calibris-logo.png

Erkend leerbedrijf

 

Unitas is een erkend leerbedrijf en staat geregistreerd bij de SBB. We bieden doorlopend stageplaatsen aan.

 

Bij onze vereniging hebben we twee praktijkopleiders en meerdere ervaren turntrainers, sportinstructeurs en een trainer gespecialiseerd in de motorische ontwikkeling van het jonge kind.

 

Leren binnen onze vereniging betekent deel uit maken van onze vereniging, leren en lekker bezig zijn. We spannen ons in om jou naar het beste resultaat te helpen en doen dat met veel plezier en ontspanning. Ervaring in begeleiden van stagiairs is aanwezig, zij leren van ons, en wij leren van hen! Zo beleven we samen een leuke, gezellige en leerzame tijd!

bottom of page